شهید الیاس ارجمند تیپ 44 قمر بنی هاشم
شهید الیاس ارجمند
امضاء شهید بعد از شهادت
خرین روزهای سال 1362 بود که خبر شهادت پدرم به ما رسید . بعد از یک هفته عزاداری ، مادرم به همراه فامیل برای برگزاری مراسم یاد بود به زادگاه پدرم (خوانسار) رفتند و من هم بعد از هفت روز اولینبار به مدرسه رفتیم . همان روز برنامه امتحانی ثلث دوم را به ما دادند.
و گفتند (والدین باید آن را امضاء کنند.) آن شب با خاطری غمگین و چشمانی اشکآلود ، با این فکر که چه کسی باید برنامه مرا امضاء کند به خواب رفتم. در عالم رویا پدرم را دیدم که مثل همیشه خندان و پرنشاط بود. بعد از کمی صحبت به من گفت: {زهرا آن نامه را بیاور تا امضاء کنم.} گفتم :{کدام نامه؟} گفت: همان نامهای که امروز در مدرسه به تو دادند.
برنامه را آوردم اما هر خودکاری که برمیداشتم تا به پدرم بدهم قرمز بود. چون میدانستم پدرم با قرمز امضاء نمی کند ، بالاخره یک خودکار آبی پیدا کردم و به او دادم و پدرم شروع کرد به نوشتن . صبح که برای رفتن به مدرسه آماده میشدم از خواب دیشب چیزی خاطرم نبود. اما وقتی داشتم وسایلم را مرتب میکردم ، ناگهان چشمم به آن برنامه افتاد . باورم نمیشد! اما حقیقت داشت. در ستون ملاحظات برنامه دست خط پدرم که به رنگ قرمز نوشته بود:
{اینجانب نظارت دارم. سیدمجتبی صالحی و امضاء}
ناگهان خواب شب گذشته به یادم آمد و ...
این رویداد بزرگ با بررسی دقیق کارشناسان و تطبیق امضاء شهید قبل از شهادت مورد تأیید قرار گرفت و به اثبات رسید. و درستی این واقعه چه تأییدی بزرگتر از پیام وحی که می فرماید :
((ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عندربهم یرزقون))
گمان نکنید آنانکه در راه خدا کشته شدند مردهاند ، بلکه زندهاند و نزد خدای خود روزی میخورند.
(از زبان فرزند شهید صالحی)
نظرات شما عزیزان:
[